Det kan godt betale sig for dig at gennemgå dit mobilabonnement, der kan være noget at spare

Helt ærligt, hvor tit gennemgår du dit mobilabonnement for at se om det leverer det du har brug for? Det sker vist nogenlunde lige så tit som du gennemgår dine forsikringer, men det er en anden historie, sagen er den at det ikke sker ret tit at vi tager stilling til om vi betaler for det vi har behov for.

Det der i det store hele giver prisen på det abonnement du har, det er mængden af data der følger med i det, og her kan du med fordel tage udgangspunkt i hvor meget du egentlig bruger, og så se hvor højt du kommer op, for det kan være du betaler for det dobbelte af hvad du bruger, har du tjekket op på det for nylig? Nej vel.

Inde på ekstrabladet.dk kan du blive meget klogere på hvad der er af muligheder der passer til netop dit behov, og på den måde i et hug spare allerede nu.

Netværket betyder også en del for hvad du skal vælge

Det sted du bor kan have betydning for hvilket abonnement du skal vælge, for der er selskaber der har bedre dækning end andre, hvor det du kan gøre er at finde udbyderens dækningskort, og så se hvordan du er dækket på bopælen.

Hvis du vil have et alternativ til de etablerede, så kan du gå ind på https://mobilabonnement.ekstrabladet.dk/mobilselskaber/lebara/, for at finde informationer om det.

Ud over det, så er det meget nemt at skifte abonnement, meget nemmere end mange tror det er, du kan endda i de fleste tilfælde beholde dit nummer selv om du skifter selskab.

Så det er bare om at komme i gang nu med det samme, det er hurtige penge der er sparet, og de kan bruges på alt muligt andet sjov, og husk at besparelsen kommer igen måned efter måned!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*