Dette firma sikrer detailhandlen den bedste kundeservice og sikkerhed mod tyveri

Det koster dyrt for detailhandlen, hver gang der begås et indbrud eller et større tyveri, og derfor kan det være en god investering for både virksomhed, medarbejdere og kunder at se nærmere på nogle af de tiltag, der kan sikre alles vedkommende den optimale løsning.  Et dansk firma, bestående af 4 overordnede med dertil kompetente medarbejdere, sikrer både virksomheder og private, de sikkerhedssystemer, der skal til, for at optimere garantien mod tyvens besøg. Dette firma tilbyder også, udover diverse tyverisikringssystemer, køsystemer, der kan være med til at hjælpe kunderne langt hen af vejen med en bedre service og købsoplevelse. Vi kigger nærmere på nogle af systemerne.

Motivas er detailhandlens fremtidige samarbejdspartner

En måde, hvorpå detailhandlen kan sikres bedst muligt, er ved at indgå et samarbejde med Motivas, der ikke alene rådgiver virksomheder, men også kommer ud og installerer og servicerer de mange forskellige adgangssystemer, tyverialarmer og overvågningssystemer.

De tilbyder tyverisikring i form af automatisk dørkontrol, GPS Tracker, kameraovervågning med mere. Alle sammen systemer, der vil sikre både virksomheders inventar og værdier, men også giver medarbejderne en bedre tryghed på arbejdspladsen.

For en bedre kundeservice og købsoplevelse kan Motivas også tilbyde såkaldte køsystemer, der hjælper med at holde det store overblik over en butiks mange køer. Det kan være i et indkøbscenters kundeinformation, på et apotek, i en bank og så videre. Systemerne kan både holde kunderne underholdt og informeret med en produktvideo eller anden informationsvideo og billeder via en tablet, eller de kan trække et kø-nummer og holde sig orienteret om køens længde og have mulighed for at handle videre i butikken, indtil det bliver deres tur. Det giver ikke alene en bedre kundeoplevelse, men det giver også medarbejderne et overblik over de forskellige køer, ventetiden i alt og eventuelt de mange ekspeditionstider. Med andre ord, kan Motivas være den helt rette samarbejdspartner for detailhandlen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*