Få råd til firmabiler

Har du brug for en god firmabil, men har du ikke lige råd til at gå ud og købe en for ny – også selvom den er på firmaets regning? Så er der nogle andre muligheder, du benytte dig af i stedet, som for eksempel leasing af en bil.

Læs med her og for at lære mere om leasing.

Leas din firmabil

Hvis du har brug for en god firmabil til din virksomhed men ikke lige har råd til at gå ud og købe en på firmaregning, så kan det i stedet være en god ide at lease den. På nettet kan du nemt lige finde stedet at lease sin bil, fordi der er så mange muligheder at vælge imellem.

Tag et godt kig på de mange forskellige muligheder og se, hvilken en der tiltaler dig mest. Kig eventuelt på et par anmeldelser, før du skriver dig op til noget lyt også gerne til dine venner, hvis de selv har prøvet at gøre det.

Når du leaser en bil, er du ikke selv ejer af den, og det kan derfor være meget billigere at lease den, da der ikke er en masse uforudsigelig udgifter, du skal stå for.

Kan du købe den brugt?

Nogle er det helt nødvendigt at man ejer den firmabil, som man benytter sig af. Der skal jo gerne stå lidt reklame for ens firma på den eller måske skal man transportere tungere ting, som hurtigt kan ende ud i en skade, hvis man ikke konstant er forsigtig.

Hvis du kan få fat i en brugt bil, så er det så absolut det bedste valg – hvis du altså er nødt til at eje din firmabil og ikke blot kan lease den. Man kan ofte få fat i nogle udmærkede biler, når man køber dem brugt. Men man skal dog også have en smule forstand på biler, før man går i gang med dette, da man meget hurtigt kan ende med at købe en bil, som vist ikke passer helt til den pris, som sælgeren vil have for den.