Finansiering af entreprenørmaskiner?

Som entreprenør eller erhvervsdrivende med behov for industrimaskiner melder der sig bedre og bedre muligheder på banen for at reducerer de risikoer, der er forbundet med udgifter, som når man anskaffer sig nye maskiner – maskiner, som virksomheden tilmed vil skulle afskrive på i mange år efterfølgende.

I dag findes der gode måder at finansiere på, men faktisk er leasing en fremstormende forretningsmetode i faget. Der kan naturligvis være forskel på behovet for større og mindre virksomheder.

En fremragende løsning til virksomhederne

Finansiering eller leasingfinansiering er ofte komplicerede regnestykker, der går op i restværdier eller brugstid i forhold til leasingfinansieringen. For større virksomheder kan det være attraktivt at se på disse muligheder, da disse finansieringstyper af industrimaskiner er attraktive, eftersom modellen ofte betyder, at finansieringsselskabet kan tage modellen tilbage uden stor tabt værdi – simpelthen fordi industrimaskinerne holder værdien, og efterfølgende også er til at komme af med.

Da maskinerne netop er til at komme af med efter at have været i brug, har traditionel leasing også vundet ind på markedet. Her kan virksomheder af alle størrelser få adgang til nyt materiel, der kan løfte de mange specifikke opgaver, der er påkrævet. Virksomheden slipper for store udlæg, da de kan indgå leasingaftalen, og det sikrer favorable vilkår uden tidligere risiko for at brænde inde med en stor udgift.

Populært på tværs af brancher

Leasingmetoden har vundet indpas på tværs af faggrupperne. Industrien har nemlig set fordelen i, at der f.eks. ikke er udlæg af moms, ligesom man ofte er forsikret udefra til en fast lav præmie. Ved Bechmann Trucks tilbyder man leje af gaffeltruck, og det er en stor succes.

Virksomheden oplever en stigende efterspørgsel fra kunder, der netop ser muligheden for at komme uden om barriere som høje udlæg, registreringer og dyre forsikringer.

Mange vælger at leje en gaffeltruck til afgrænsede arbejdsopgaver eller for en begrænset periode, hvor de undersøger og vurdere det nye redskabs bidrag til deres forretning.

Leasingmulighederne åbner for en helt ny form for fleksibilitet på markedet, hvor der nu også spekuleres i, at virksomheder kan udveksle deres maskinparker for at hjælpe hinanden med at løfte flere opgaver og samtidig udvide deres forretningsområder.

Virksomhederne bistår samtidig med professionel rådgivning og opbygger deres professionelle netværk i samme omgang. Det giver helt nye muligheder for selv mindre selskaber, der ønsker at stille efterspurgte services til rådighed.

Industrivirksomheden ser derfor ud til at blive et muligt eksempel på, hvordan deleøkonomi bevæger sig ind i den professionelle sfære og ruster de enkelte erhverv til større udfordringer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*