Giv dine medarbejdere ros og få mere succes..

Vidste du at der er utrolig stor forskel på en arbejdsplads som giver sine medarbejdere ros og dem som kun giver ordre og reagere når der er gjort noget forkert. Og det er ikke bare småting, dine medarbejdere vil levere langt mere effektivt arbejde, være mere glade og være mere trofaste overfor arbejdspladsen. Så hvordan giver vi mere ros, det er det vi vil komme ind på i denne artikel.

Find det positive

Der er altid noget positivt at sige, hvis du ikke er den bedste til at give ros og komplimenter, så lav en regel for dig selv om at du skal give ros eller komplimenter 5 gange i løbet af en dag. Det behøves ikke altid være store ting, men små komplimenter er noget som alle elsker at tage imod. så holde øje med de små gode ting dine ansatte gør i løbet af en dag og giv et kompliment for det.

Ros og gaver hjælper

Når dine medarbejdere gør det rigtig godt og du gerne vil vise din taknemmelighed, så giv dem nogle små personlige gaver. Det behøves ikke være store og fine ting hver gang, men små ting kan være en rigtig god måde at vise taknemmelighed på. Er du i tvivl om hvad disse små gaver kan være, så kan du eksempelvis søge inspiration her..

Vær oprigtig

En af de ting der kan gå galt er hvis du siger ting som du ikke oprigtigt mener, så gennemskure folk dig og tager ikke imod din ros men bliver skeptiske over for dine ord. Så vær altid oprigtig når du giver ros. Du kender det måske også for dit eget liv, hvis nogen siger noget pænt til dig, men du har på fornemmelsen at det ikke passer, så bliver du utryg ved ordene og stoler ikke på det der er sagt, så pas på med at rose hvis ikke det er oprigtigt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*