Gode omgivelser giver bedre møder

Hold møde i lækre omgivelser

For mange danskere er møder en stor del af arbejdsdagen, og på de fleste arbejdspladser holdes der møder hver eneste dag. Det kan være alt fra korte en til en-møder til længere dagsmøder og større seminarer – fælles for dem alle er, at de er en væsentlig del af enhver virksomhed.

Dårlige faciliteter skader arbejdet

De fleste har prøvet at være til et møde, hvor faciliteterne simpelthen bare ikke fungerede. Det kan være, at stolene var dårlige, bordet for lavt, ventilationen for voldsom eller at luften var tung. Det kan også være tekniske problemer, som betød forsinkelser, afbrydelser og at information ikke blev formidlet ordentligt.

Derfor ved de fleste også, at gode faciliteter er alfa og omega for et godt møde. Når de helt basale ting ikke er i orden, tager det nemlig al vores opmærksomhed. Så kan vi ikke koncentrere os om det vigtige, og vi risikere at blive irritable og ukonstruktive. Nogle gange kan det endda være, at vi laver forhastede aftaler, bare for at slippe ud af rummet.

Har I gode faciliteter?

Derfor er det meget vigtigt, at man som virksomhed sørger for at holde sine møder i gode omgivelser. Det gælder især, når der er tale om dagsmøder og seminarer, som strækker sig over mange timer. Hvis I ikke selv har mødelokaler, der lever op til de standarder, kan I leje jer ind andre steder. Alle større byer har massevis af mødelokaler til leje rundt omkring, og de findes også i mindre byer. For eksempel har mange gamle slotte og herregårde indrettet mødelokaler og konferencefaciliteter, som både kan bruges til dagsmøder og kurser.

Selv hvis I har jeres egne lokaler, kan det nogle gange betale sig at leje sig ind et professionelt sted, som kan tilbyde forplejning og teknisk assistance. Det sparer jer for meget arbejde og planlægning, og lækker forplejning er i den grad noget, der kan holde deltagerne motiverede i et par timer ekstra.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*