Guide – 2 gode motionsformer

Det er vigtigt, at man dyrker motion i hverdagen – også selvom det blot er en kort løbetur en gang om ugen. Motion er ikke kun sundt for kroppen, men også for hovedet. Når du begynder at motionere, vil du med sikkerhed opleve en større glæde og et større overskud i dagligdagen.

Vil du vide mere? Så læs med herunder, hvor du får eksempler på 2 gode motionsformer.

Cardio

Cardio er en af de mest populære motionsformer hos danskerne, da det kan dyrkes og trænes mange forskellige steder. Du behøver ikke nødvendigvis være medlem af et fitnesscenter for at dyrke effektiv cardio. Faktisk er der mange, der vælger ikke at tilmelde sig et fitnesscenter, når der skal dyrkes cardio, da et fitnesscenter hurtigt kan blive ensartet og en smule kedeligt. Der findes forskellige cardioformer – herunder eksempelvis løb, cykling, svømning og meget mere. Ved at dyrke cardio i din hverdag mindsker du risikoen for blandt andet hjertekarsygdomme. Derudover forbrænder du en masse kalorier.

Styrketræning

Ønsker du at opbygge store og flotte muskler, skal du uden tvivl forsøge dig med styrketræning. Styrketræning øger din kalorieforbrænding, så du forbrænder flere kalorier i din hviletid. Ligesom cardio, er styrketræning, eller abs træning, enormt sundt og forebyggende for kroppen. Styrketræning i form af vægtløftning kan nemlig forbedre din kondition og give dig et bedre blodomløb i kroppen. Det er vigtigt at kende forskellen på styrketræning og cardio, da de to motionsformer er meget anderledes.

Styrketræning opbygger muskler, og giver kroppen et muskuløst udseende, mens cardio slanker kroppen og derfor giver kroppen et slankt udseende. Det er helt op til dig vælge, hvilken af de to motionsformer, der passer til dig og din levestil. Nogle sportsudøvere vælger at kombinere de to motionsformer, da dette giver helt specifikke resultater.  Der er mange muligheder, når det kommer til motionsformer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*