Hvor skal du bo i København

Hvad enten du er afsted med familien eller arbejdet, er konformt at foretrække når du booker overnatning. Derudover spiller placering, træningsmuligheder og ordentlig mad også en væsentlig rolle. Alt dette og mere til tilbyder Charlottehaven dig med en ferielejlighed i København. Med en placering i Københavns centrum samt deres gæsters velbefindende i højsæde, er Charlottehaven et oplagt valg, når du leder efter overnatninger i København.

 

Hvad tilbyder Charlottehaven?

Charlottehaven tilbyder store hotellejligheder tæt på Københavns centrum. De har hotellejligheder fra en person og op til fire personer. Du kan altså bo i deres lejligheder både på forretningsrejsen eller på familieturen. Med hotellejlighederne får du tre gange så meget plads som et normalt hotelværelse. Derudover får du fuldt udstyret køkken, badeværelse, stue samt soveværelser.

 

Fungerer også på forretningsrejser

Hos Charlottehaven kan hotellejlighederne også bookes til forretningsrejser og er derfor ideelle til, når kollegaerne skal sammen på afsted. Disse lejligheder har to separate soveværelser, fælles stue, køkken og badeværelse. De delevenlige lejligheder er 77 kvadratmeter og fungerer derfor til både en firmatur eller familieferie.

 

Hvorfor vælge netop Charlottehaven?

Charlottehaven er meget mere end blot et overnatningssted. Udover at tilbyde højere konformt og mere plads end på et normalt hotelværelse, er en af stedets missioner at deres gæster skal have mulighed for at forsætte deres daglige rutiner, når de besøger dem. Derfor tilbyder de både fri fitness og velvære til deres gæster. Med fitnesscenteret, fitness & health club, er der mulighed for daglig træning på nye maskiner, et spil squash, løbetræning eller indendørs cykling. Derudover er der tilknyttet fysioterapeuter til centeret samt en 70 graders varm sauna og en pool.

 

Hvad med børnene?

Hos Charlottehaven er der plads til alle. Fra forretningsfolk til de mindste. Udover at børn over fem år er velkommen i hotellets pool, så er der også gjort meget ud af at byde de mindste velkommen i hotellets cafe. Restauranten åbner klokken 17, så børnefamilierne kan vedligeholde dagligdagens rutiner. Børnene kan under spisningen underholdes med den udendørs legeplads samt en aktivitetspose indeholdende blandt andet puslespil, klistremærker og opgaveark.

Charlottehaven er derved for alle, om du ønsker en pause fra hverdagen med familien eller leder efter et lækkert sted, med styr på tingenge at overnatte på forretningsrejsen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*