Køb kompatible blækpatroner til din printer og spar mange penge

Hvis du printer meget, så ved du hvor dyrt det kan være, når man konstant skal købe nyt blæk og papir. Der er dog penge at spare, hvis man ikke vælger at købe de originale blækpatroner. I stedet kan man købe kompatible blækpatroner som er markant billigere end en blækpatron fra printerproducenterne.

Hvad er kompatible blækpatroner?

Mange køber blækpatroner som er produceret af samme producent som ens printer, disse blækpatroner kan dog godt være dyre at købe. Kompatible blækpatroner bliver produceret af virksomheder som er uafhængige af printerproducenterne. Da de kompatible blækpatroner ikke produceres af printerproducenterne, kan de sælges til færre penge. Kompatible blækpatroner fås til alle printere, så uanset om man har en HP eller en Brother, kan man vælger imellem deres egne eller kompatible blækpatroner.

God kvalitet

For år tilbage hvor kompatible blækpatroner stadig var en ny ting, blev de ikke produceret i særlig god kvalitet, og de var meget dårligere end de originale blækpatroner, sådan er det dog ikke i dag. I dag er virksomhederne som producerer kompatible blækpatroner blevet så dygtige, at man i de fleste tilfælde ikke kan se forskel på kompatible og originale blækpatroner. Det vil sige, at man kan købe kompatible blækpatroner som passer perfekt i ens HP – printer, og man vil ikke kunne se forskel på resultatet. Der er heller ikke nogen forskel for printeren, om den bruger originale eller kompatible blækpatroner. I nogen tilfælde vil man endda opleve, at den kompatible blækpatron er bedre end de originale blækpatron. Den vil måske printe skarpere i længere tid.

Butikker

Kompatible blækpatroner er ikke ulovlige kopier, de sælges derimod i flere af de samme butikker som forhandler printer producenternes egne blækpatroner. Så når man står i butikken eller leder på netbutikken, kan man altså vælge imellem originale eller kompatible blækpatroner til sin HP – printer.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*