Markedsfør din virksomhed med logovand

Vandflasker med logo er en meget populær måde at markedsføre sig på, da der ofte vil være

mange, der vil se vandflaskerne. Dette skyldes, at flere vil genopfylde deres vandflaske med vand

og have den stående fremme, det kan være på deres arbejde, eller i fitnesscenteret de har den

med. At have vandflasker med på messer som kundegave eller til medarbejderne, vil derfor

være en oplagt idé, da det vil være med til at synliggøre jeres virksomhed.

 

Logovand styrker jeres branding og synlighed

Når I som virksomhed skal markedsføre jer, så er det vigtigste at skille jer ud. Derfor kan det være en god idé at få etiketten på vandflasken til at skille jer ud eller ved at vælge et låg, som passer til jeres logo i farven. Vandflaskerne fås ofte i størrelserne 0,33 L og 0,5 L. Når I vælger at designe jeres helt eget logovand, så er det vigtigt at tænke over, hvad det er, I gerne vil sætte af aftryk og indtryk hos dem, som får en flaske vand af jer.

 

Det kan lyde ret enkelt at lave vandflasker med jeres logo, det er det også, og det er som sagt yderst effektivt. Alle mennesker har brug for vand, derfor er det sjældent noget, nogen vil sige nej tak til. Derfor vil det være oplagt at give en potentiel kunde en flaske vand under et møde, da kunden ofte vil tage vandflasken med sig. Hvis det er en varm dag, kan du også tilbyde den potentielle kunde at få en flaskevand med i farten.

 

Øg jeres synlighed også efter en messe

Til messer eller konferencer er det helt oplagt at have vandflasker med logo med, da der er mange mennesker, og at det ofte er varmt pga. den store mængde af mennesker. Derfor vil folk bare være glade for at kunne få en vand at slukke tørsten med. Her vil det være oplagt at vælge den lille flaske 0,33 L, da det er en flaske, folk skal bære rundt på.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*