Mere end bare rekruttering

Er din virksomhed på udgik efter den rette medarbejder? Den perfekte medarbejder er aldrig nem at finde, fordi personen skal have specifikke evner til en given opgave. Men også personligheden har en rolle, når en ny medarbejder skal findes. Så hvordan finder du den rette medarbejder til din virksomhed uden at bruge uendelig meget tid og energi på det? Løsningen er professionel hjælp, der kan guide dig hele vejen til det perfekte match. Den nye ’Search & Selection’ proces sikre dig de rette kandidater.

 

Det nye udtryk

Det lyder nyt og fancy; Search & Selection. Men faktisk er det fuldstændig det samme som headhunting og udvælgelse medarbejdere. Når virksomheder headhunter, går de aktivt ud og tager fat i personer, som kunne være interessante for en given stilling. Selektionen betyder, at man sætter en annonce på nettet og derved udvælger kandidater, som man ønsker at fortsætte med. Det er kort sagt, hvad det nye udtryk betyde – og der er fordele gemt.

 

Fordele ved processen

’Search and Selection’ vil skabe effektive processer, således du får de rette kandidater. Det kræver et stort arbejde at skaffe rette kandidater. Udover generel viden om forståelse af markedet kræver det erfaring og gennemprøvede koncepter. Disse kvaliteter findes hos professionelle rekrutteringsvirksomheder, som vil gøre alt for, at finde den bedste løsning for både den nye medarbejder og virksomheden. Når løsningen er god for begge partner, vil det sikre en langtidsholdbar ansættelse. Du kan læse mere om via dette link, hvad en rekrutteringsvirksomhed kan gøre for dig.

 

Tryghed hele vejen

Under hele rekrutteringsprocessen ’Search and Selection’ vil du som kunde blive udfordret gennem spørgsmål, således man kan opnå en fælles forståelse for, hvilken medarbejder der søges efter. På den måde vil du få leveret kvalificerede kandidater, som lever op til behov og værdier. Gennem processen vil du aldrig føle sig uden for spillet, fordi rekrutteringsvirksomheden sørger for at holde dig opdateret.

Oftest vil du som kunde i en ’Search og Selection’ proces opleve:

  • Løsningen vil tage hensyn til markedssituationen og arbejde målrettet for dine behov
  • Gennemtestede og effektive processer, som man tidligere har afprøvet og haft succes med
  • Som kunde er du opdateret og orienteret om, hvordan processen forløber. Det sker oftest gennem ugentlige opdateringer

Det er altså en kæmpe fordel at kontakte professionel hjælp, når du skal finde den rette medarbejder. Du står ikke med det store arbejde selv, men giver det videre, således processen kan hånderes meget hurtigere idet flere sidder med opgaven.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*