Sådan vælger du den rette byggeentreprenør

Drømmer du om at bygge din egen bolig? Så er du ikke den eneste. At bygge sit eget hus er helt specielt. Du får den bolig, du altid har drømt om – med de rette kvadratmeter, antal rum, rumfordeling, stil osv. Du tager valgene – og står tilbage med et resultat, du for evigt vil være taknemmelig for. Men vejen derhen er lang. Derfor vælger mange at rådføre sig hos en byggeentreprenør. Her får du en tidsplan over byggeprojektet, et budget og gode håndværkere. Men hvordan vælger du den rette? Det guider vi dig til her, sådan du kan vælge den rette entreprenør til større byggeprojekter i Aarhus.

Forhør dig om referencer, og undgå ”komplette pakker”

Du kan med fordel bede om referencer hos byggeentreprenøren. Spørg enten om dette ansigt til ansigt eller over telefonen, og vær opmærksom på reaktionen. Er byggeentreprenøren tøvende og usikker? Eller er reaktionen alt for hurtig og blot en hurtig snak? Begge dele kan være et tegn på bluf, hvilket selvfølgelig ikke er et godt tegn. Derudover bør du undgå valg af ”komplette pakker.” Ethvert byggeri er forskelligt, og derfor kan prisen sjældent gives på denne måde – i hvert fald ikke, hvis du ønsker kvalitet og personlighed.

Kræv materialeliste, og besøg showrooms

Det er en rigtig god idé at kræve et overblik over byggeentreprenørens materialeliste. Materialelisten skal være en fuldstændig liste over alt inventar og materiale brugt til byggeriet. Dermed er du sikker på, hvad der bliver brugt til byggeriet og kan tjekke kvaliteten. Derudover er det også en god idé at besøge flere showrooms, hvis det er muligt. Her får du virkelig mulighed for at se modeller, kvalitet og design.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*