Skab et sikkert og trygt miljø med branddøre

Det er en god idé at bruge brandhæmmende sikkerhedsdøre i mange sammenhænge for at skabe et mere sikkert og trygt miljø. Specielt er det en fordel til sygehuse, hoteller, kontorer eller andre steder, hvor der ofte er samlet en stor mængde mennesker i en større bygning. Formålet med disse branddøre er primært naturligvis at forsinke brandspredningen, så bygningen kan evakueres og brandvæsenet kan nå frem, uden at branden udvikler sig enormt.

Faktorer der er nødvendige at vide

Hvis man er på udkig efter en branddør for at sikre sig selv og andre fra brand, er det vigtigt at forstå, at det ikke er dørens udseende, der er afgørende, men dens evne til at modstå brand. Derfor benævner man typerne af branddøre BS60, F60, BD30 og lignende. BD står for branddrøjhed, og tallet svarer til det antal minutter, det som minimum vil tage en standardbrand at trænge igennem døren.

Dørens lydegenskaber udtrykkes i decibel, ex. db35, som betyder, at døren kan isolere lyd op til 35 decibel. Dørene kan altså både have lyd- og branddæmpende egenskaber.

Det er også vigtigt at vide, at man ikke må lave konstruktionen om på en branddør, da den helt ned i de mindste detaljer er fremstillet til at kunne modstå ilden. Det er dog muligt at skære et par centimeter af bunden og i toppen, men så skal der fræses en ny brandpastastrimmel ind i døren. Ønsker man denne konstruktionsændring, skal det drøftes med en teknisk forvaltning.

Se det store udvalg af branddøre online

Vil man sikre sig et trygt og sikkert miljø, og man derfor er på udkig efter en branddør, er der et stort udvalg online hos forhandleren, Bango.dk. Her finder man det største udvalg til de bedste priser i Danmark, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Flere af varerne sælges med prisgaranti, og der sælges direkte fra lageret. Ydermere er der mulighed for personlige vejledning og service, så man er sikker på at bestille de helt rigtige varer hjem. Med Danmarks bedste priser, største udvalg og hurtig levering, er der intet, der ikke taler for at have sikkerheden som førsteprioritet med branddøre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*