Slip for dejrester på køkkenbordet

Elsker du bagværk? Og måske du elsker at bage det selv? Hvis ja, så kan du sikkert nikke genkendende til oplevelsen af, at dejen klistrer sig fast på køkkenbordet, og du derfor gang på gang skal lave ny pizzadej, fordi den bliver ødelagt hver gang, du forsøger at flytte den over på bagepapiret. Ud over pizzadejen ødelægges, kender du sikkert også til, at dejrester hænger fast på køkkenbordet, og er derfor svær at rengøre efterfølgende. Der er heldigvis en løsning, således du slipper for dejrester på køkkenbordet og ødelagte pizzaer. Løsningen er en bagemåtte i silikone. Det må være enhver hjemmebagers drøm. Dejen hænger ikke fast, som den ellers gør, når man ælter dejen på bordet, også er måtten nem at rengøre og kan bruges igen og igen. Derudover kan du også bruge den som alternativ til almindeligt bagepapir.

Egenskaber ved bagemåtter

Der er mange fordele ved anvendelse af disse måtter. Du har mulighed for at sætte måtten direkte i ovnen. Ydermere kan den tåle temperaturer fra minus 60°C til plus 230°C og kan derfor bruges til meget forskelligt bagværk og desserter. Derudover har alle vores silikoneprodukter gennemgået en grundig varmebehandling og renselse for kemiske stoffer under produktionen. De er derfor godkendt til fødevarebrug. Udover ovenstående er måtterne også modstandsdygtige over for ultraviolet lys, ozon og statisk elektricitet.

Andre produkter med silikone

Ud over ovennævnte produkt kan du også få andre produkter i silikone. Du kan blandt andet få silikoneforme til bagning. Disse er gode til eksempelvis muffins, chokolade og små tærter. Hvis du har bagt tærter eller kager i et kagefad kan du sikkert både huske, hvor svært det er at få kagen ud, og hvor svært fadet er at få rengjort efterfølgende. Med de lette og fleksible silikoneforme får du altså forme der er effektive, nemme at opbevare og rengøre. De er derfor med til at gøre bagningen sjovere og lettere end aldrig før.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*