Styrk sammenholdet på arbejdspladsen med en god firmafest

Hvem siger, at man kun kan holde en god firmafest til julefrokosten? Det er faktisk ret ærgerligt at begrænse medarbejderens mulighed for socialt samvær til en enkelt dag, for der er nemlig masser af fordele ved at lade de ansatte være sammen uden for de normale arbejdsdage. Det kan både styrke sammenholdet på arbejdspladsen og sprede god stemning, som kan holde i lang tid fremover. Derfor skal du endelig ikke tøve med at komme i gang med planlægningen af den næste firmafest – ligegyldigt hvad anledningen er, skal I nok få det rigtig sjovt!

Mad

Ingen fest uden god mad, kan man fristes til at sige. Der er nemlig få ting, der kan lette stemningen så meget som et dejligt måltid, gerne med en god flaske vin til. Derfor er det vigtigt, at I bruger noget energi på at planlægge en lækker menu med mad til alle. Hvis nogle af jer har talent i et køkken, kan I jo lave den selv, men der er også gode muligheder for at få mad bragt ud. Trænger I desuden til en lækker vin, kan I for eksempel overveje de velsmagende uhrskov vine, som bl.a. kan købes på uhrskov-vine.dk.

Underholdning

Når menuen er kommet på plads, er det vigtigt, at I også overvejer mulighederne for underholdning. Ligegyldigt hvor lækker maden er, så kan man sjældent bruge en hel aften kun på at spise, og derfor skal der helst også være noget mere på programmet. Hvis der er plads på budgettet, kan I for eksempel overveje at få besøg af en sanger, men noget så simpelt som et musikanlæg kan også give masser af glæde. Firmafesten er desuden oplagt til at arrangere nogle sjove lege og konkurrencer mellem de ansatte, så de kan få lov til at samarbejde i nogle nye og anderledes konstellationer.