Tips til forældre til at opnå mere i arbejdslivet

Føler ud at det kan være svært at nå det hele til tider, vil du gerne være en bedre forældre, men også gerne opnå mest muligt med din egen karriere? I denne artikel guider vi dig til hvordan du kan opnå meget mere i arbejdslivet og samtidig være en god forældre som har tid til sine børn og ikke bare pacificere dem i sofaen med en ipad mens mor og far ordner arbejdet derhjemme.

Fokus på den gode livsstil

Hvad er den gode livsstil egentligt og hvad betyder den for dig? For mange er en god livsstil et sundt og langt liv uden stress og bekymringer. Det er et liv hvor vi sover godt om natten, har gode venner og familie omkring os, hvor vi har tid til vores børn, hvor vi spiser sundt og får dyrket motion, hvor vi ser progress i vores arbejde og hvor vi føler at vi bidrager til at verden bliver et bedre sted for os alle. Men hvor skal man starte, en god ide kunne være at starte med god søvn, for flere studier viser at når vi får vores gode søvn dækket ind, så spiser og lever vi sundere, vi er gladere og træffer gode beslutninger for os selv og vores børn. For at sove godt skal man selvfølgelig have en god seng og et godt soveværelse, til dine børn kunne du overveje en køjeseng hvis de sover på samme værelse, se hvilken du bør vælge og de mange muligheder her. Til voksen soveværelset er elevationssenge en god ide, det er især godt til dem der elsker at læse inden de slukker for lyset, se hvilke der er bedst i denne test af elevationssenge her.

Tag ikke arbejdet med hjem

Det kan godt være at du ikke nåede at blive færdig med dit arbejde på jobbet, men du bør ikke tage arbejdet med hjem og lave det mens børnene er hjemme. Når børnene er hjemme skal der være fokus på dem og ikke arbejdet. Hvis du endelig har arbejde med hjem bør det laves når børnene ikke er hjemme såsom om morgenen hvor de er i institution eller skole.

Bliv bedre til at uddelegere

For at undgå at du ikke når at lave arbejdet færdig til tide og du derfor er nødt til ofte at have en masse arbejde med hjem i privaten, så er du nødt til at blive bedre til at lære at uddelegere dit arbejde. Det gør du bedst ved at lære det. Læs nogle gode bøger om aftenen inden du skal sove om at uddelegere, kommunikation, management og ledelse generelt, du er nødt til at få hjælp udefra og du bør ikke tro at du er den eneste der kan lave arbejdet godt nok.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*