Trænger jeres virksomhed ERP-systemer til en opgradering?

Nu til dags går den teknologiske udvikling stærkt, og det er vigtigt, at virksomheder og organisationer er gode til at forholde sig til forandringer og kan omstille sig hurtigt. Vigtigheden af at holde sig opdateret og at være på forkant har derfor heller aldrig været større, og en af måderne, det kan gøres på, er ved at opgradere jeres ERP-systemer.

Hvorfor skal I opgradere jeres ERP-systemer?

Hvor virksomheder før har været fokuserede på at køre meget effektivt internt, har de nu skiftet fokus, og har fået mod på igen at vokse og skaffe sig markedsandele – både nationalt og internationalt. Derudover er programmerne, der kan bruges til at forbinde arbejdsprocesser i jeres virksomhed, på tværs af bl.a. afdelinger, indkøb, salg, lager, produktion og økonomi, blevet langt mere funktionelle og værdiskabende, end de var engang. Et program, der kan bruges til netop dette, er Microsoft AX.

Fokus på brugervenlighed

I dag arbejder softwareudviklere på at gøre ERP så tilgængeligt som muligt, bl.a. også fra mobile enheder, i forskellige samarbejdsværktøjer samt i de sociale nyhedsstrømme. Udnytter I teknologiske muligheder, der er relevante for jer, og gør det muligt at få adgang til ERP-løsningen fra flere forskellige enheder, så kan jeres medarbejdere blive langt mere produktive, end de er i dag. I dag skal de med stor sandsynlighed tilbage til deres kontor og tænde en computer, før de har adgang til programmet. Programmet er designet til at give hver medarbejder overblik, så vedkommende kan udføre sit arbejde mere effektivt. Dermed skaber det værdi og arbejdsglæde for medarbejderne som til gengæld kan levere de bedst mulige resultater – alt sammen til gavn for virksomheden. Og dette må man gå ud fra, er i alles interesse. Sidst men ikke mindst minder denne softwareløsning meget om Windows-funktionerne, som mange er bekendte med. Og det betyder, at I kan oplære jeres medarbejdere i systemet på højst en halv dag.

Læs mere om Microsoft AX her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*