Undgå likviditetsproblemer

Mangler du overblik over dine kunders økonomiske situation? Er du bange for at få et kredittab samt lange inkassosager? eller mangler du kreditinformationer på verdensplan? Du har nu muligheden for at få værdifuld økonomisk viden om både kunder og leverandører. Hver eneste dag oplever mange virksomheder likviditetsproblemer. Det er derfor utrolig vigtigt, at du har en struktureret politik for din kreditgivning, således du undgår lange inkassosager og tab af udestående. Vi råder dig derfor til at tage pulsen på dine kunders økonomi og undersøg, hvordan de er registreret. På denne måde undgår du at indgå samarbejdsaftaler for efterfølgende at erfare, at din kunde ikke er i stand til at betale de fremsendte regninger.

Hvilke oplysninger kan jeg få?

Det kan være svært at overskue, hvilke oplysninger der er vigtige samt, hvilke oplysninger man har mulighed for at få adgang til. Ved os har vi samlet alle tilgængelige informationer om personers og virksomheders økonomi. Du kan derfor både tjekke kreditrapporter, regnskaber, nøgletal, kreditrating, betalingsanmærkninger eller noget helt sjette. Det er op til dig. Oplysninger har vi både på danske personer og virksomheder, men også globalt.

Løsninger om kreditvurderinger

Vi har fire forskellige løsninger til kreditvurderinger. Du kan vælge at få en løsning til kreditvurdering af virksomheder. Her får du et nemt og hurtigt overblik, da vi giver dine kunder og leverandører en kreditscore. Du kan også vælge at få en kreditvurdering af privatpersoner. Rigtig mange mennesker låner penge, selvom de er klar over, at de ikke får betalt deres regninger. Andre er blot dårligt til at få deres regninger betalt til tiden. Har du styr på, hvem disse personer er? De kan nemlig være svære at spotte. Derfor er det en rigtig god idé at tage et baggrundstjek, før du yder dem kredit. Ved et tjek gennem os får du hurtigt svar på disse spørgsmål, således det gør det let for dig enten at acceptere eller afvise en kunde, der ønsker at betale med faktura. En tredje løsning du kan vælge er at få kreditoplysninger lige sådan som du gerne vil have dem. På denne måde hjælper vi dig med at få et fyldestgørende økonomisk overblik. Den sidste løsning du kan vælge er internationale kreditinformationer, hvor du har muligheden for at få adgang til verdens største virksomhedsdatabase. Du kan læse mere om de forskellige løsninger her.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*