Værd at overveje når du skal vælge det rette løfteudstyr til dine medarbejdere

løfteudstyr

Har du din daglige gang på en arbejdsplads med tunge og gentagne løft, så er det værd at overveje, om I har det optimale løfteudstyr til jeres behov. Det rette løfteudstyr vil nemlig optimere arbejdet ved at give et hurtigt og skånsomt løft af uhåndterbare emner uden risiko for skade på emnet.

Ordentligt løfteudstyr spiller en vigtig rolle i mange forskellige industrier. Det spænder over alt fra jern- og metalindustrien til medicinalindustrien. Derfor er det vigtigt at finde det rette løfteudstyr til netop de behov, som din arbejdsplads har. Heldigvis findes løfteudstyr i et stort udvalg, der tager hensyn til alt fra høj vægt helt op til 20 tons til øgede krav til hygiejne.

Aflast dine medarbejdere

Det rette løfteudstyr giver en ergonomisk korrekt håndtering af emner og skåner derved medarbejdere for uhensigtsmæssige løft og bevægelser, der kan forekomme i forbindelse med arbejde med tunge og gentagne løft. Så hvis du ønsker glade, raske og friske medarbejdere på arbejdspladsen, så kan det være fordelagtigt at investere i ordentligt løfteudstyr for at nedsætte risikoen for de arbejdsskader, der kan opstå i forbindelse med gentagne tunge løft på arbejdspladsen. Udover at mindske risikoen for arbejdsskader, vil det rette løfteudstyr også være med til at reducere overanstrengelse og generel nedslidning, hvilket kan give et fald i sygefravær blandt medarbejderne.

Gå efter den gode kvalitet

I valget af det rette løfteudstyr kan man med fordel gå efter redskaber af høj kvalitet, da disse er langt mere sikre og pålidelige end deres billigere konkurrenter. Dette er især vigtigt, da der ofte er tale om meget tunge emner, som ikke transporteres uden risiko. Dog skal man ikke tænke, at jo større og mere kraftfuldt et system er, jo bedre. Man skal passe ligeså meget på med ikke at vælge et for kraftfuldt system som at vælge et system, der ikke er kraftfuldt nok, hvis man ønsker et sikkert system, der kører optimalt.

Hvis I er i tvivl, er det altid en god idé at kontakte producenterne for at høre, hvad deres anbefaling er. Denne service tilbyder bl.a. virksomheden Alvac Industry, som er en dansk virksomhed, der udvikler og producerer løfteudstyr, som er dansk produceret og gennemtestet for at sikre pålidelig og sikker anvendelse af produkterne. De tilbyder et bredt sortiment af løftemaskiner til mange forskellige formål og er ydermere hjælpsomme til at imødegå specialønsker og individuelle behov.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*